Asociació d'Amarristes del Raset de Dénia

¿ Tens un amarre de la Generalitat al Raset de Dénia i no eres soci? Contacta amb nosaltres: asociacionARdenia@gmail.com

NOSALTRES

Castellano / English

L’Associació d’Amarristes del Raset de Dénia és una associació sense ànim de lucre legalment constituïda i inscrita en el Registre Autonòmic d’Associacions de la Comunitat Valenciana des de l’11 d’agost del 2020 amb el número CV-01-061409-A.

L’associació sorgeix perquè els usuaris d’amarraments de titularitat pública del port de Dénia que ho desitgen, puguen compartir experiències i aglutinar interessos.

Fins de l’associació

  • Defensar els drets dels amarristes del Raset de Dénia.
  • Promoure i recuperar l’antiga rampa d’ús públic.
  • Col·laborar en la protecció i cura del litoral de Dénia i la Marina Alta.
  • Recuperar i transmetre la cultura marinera: embarcacions tradicionals; útils de treball; menjars; navegacions, música…
  • Promoure el lliure accés a la mar.

Quines activitats desenvolupem

Gestionem de manera conjunta accions i sol·licituds davant l’administració competent per a la millora i defensa dels nostres drets.

Realitzem tallers al voltant de: seguretat en la navegació; cura i respecte al medi ambient; restauració d’embarcacions tradicionals…

Donem conferències i xerrades i duem a terme exposicions al voltant de la cultura marinera de la Marina Alta així com per a mostrar els treballs que desenvolupem des de l’associació.

Contactem i creem vincles amb altres institucions o associacions de diferents àmbits amb les quals compartim objectius o activitats.

© 2024 Asociació d'Amarristes del Raset de Dénia

Tema de Anders Norén